Nous grups a Suport

Nous grups a Suport

Et presentem les novetats suport per a aquest 2016

Sense Sal 

Sense Sal és un grup de música pop-folk de vuit músics de Terrassa i voltants. El grup va néixer l’hivern del 2009 però no va ser fins a finals de 2010 que es va completar la formació amb un concert amb els components actuals de la banda a L’Espai Jove Boca Nord de Barcelona.

Sense Sal ha estat seleccionat en nombrosos concursos i ha actuat en diverses sales de concerts, o en festivals com l’Embassa’t 2011 de Sabadell o l’Acústica de Figueres. Després d’enregistrar el teu primer disc, “Tardes de sol i préssecs”, presentat per tot Catalunya amb una cinquantena de concerts, ha pogut compartir escenari amb grups com Manel, La iaia, French Films, Nyandú, Gerard Quintana i Jordi Batiste, entre d’altres.

Després del seu segon treball, “El mur encara és alt” del 2013 aquest 2016 ens presenten el seu nou EP “Crida amb mi” amb dues noves cançons que ens recorden amb música i actitud als Crystal fihgters.

El son de la Chama

Després de la gira del seu primer disc “Consciencia” i inmersos en la gravació del seu segon disc d’estudi, El Son de la Chama vol mostrar tot el que la banda ha anat aprenent. En tot aquest temps, la banda ha realitzat més de cent concerts en tot Catalunya, Sevilla, Marinaleda, Bilbao, Fraga, Castelló, Saragossa… participant en festivals, Barraques i Festes Majors d’arreu de Catalunya i un llarg etcètera, compartint escenari amb grups com artistes com Manu Chao, La Troba Kung- Fú,…

La banda presenta en breu el seu nou projecte , amb una gran gira de concerts arreu de tot l’estat que permetran donar a conèixer aquest nou treball. “Seré sincero” del qual ha avançat el primer single amb el mateix nom que ja pots escoltar a internet.

Júlia

Júlia naix al sí dels “Pirineus” de l’Alcoià amb vocació de crear un univers oníric, quasi còsmic, emprant paisatges de la ciència-ficció amb filtres de tardor. El seu primer treball, la maqueta “El mecanoscrit” és un homenatge a un dels llibres més lloats de la literatura catalana moderna com és “El mecanoscrit del segon origen” de Manuel de Pedrolo. Ambients que inunden cada racó d’aquesta primera incursió de “Júlia” en l’escena de la música independent.

La maqueta “El mecanoscrit” va guanyar el Premi a millor maqueta dins de la 8ª edició dels Premis Ovidi Montllor , aquest reconeixement va espentar Estela Tormo (veu principal, guitarres, baix, ukelele i programacions) com a creadora de Júlia a comptar amb Lidia Vila (teclat i cors) . Un format duo molt potent respectant l’arrel fusionada del folc, pop i electrònica suau . Tot amb la intenció d’oferir un producte atractiu i trencador que explore nous camins encara verges per a la música feta al País Valencià.

Key-Day

Key-day que compta amb dues formacions. Una es Key&Board que neix fruit de creuar el món del reggae i del jazz, una aposta arriscada i suggerent. Tota la tradició de la música de Jamaica i l’arrel negra escapa de l’illa per lliberar-se a través d’un llenguatge jazzístic. Key&Board es una formació que versiona clàssics coneguts i per conéixer, de la música afroamericana amb sonoritat elèctrica i llenguatge contemporani. L’altre projecte Cafè de Fel és un tàndem a dos veus entre poesia de vers lliure en valencià i la música jazz. Una aposta performàtica que naix de la col•laboració entre la cantant Key Day i la poeta Letícia Marrades. Un projecte que es presenta com una forma d’avantguarda, una resistència on les dones prenen l’espai i la crítica a ritme de jazz, per qüestionar-se quina posició els pertoca en aquest gènere musical i així conscients, transmutar-la.