Nou disc de Doctor Prats

Nou disc de Doctor Prats

La cara pintada i un mantra que es perpetua concert a concert, ‘aham sigah’, ‘aham sigah’…, són els ingredients per al nou directe de Doctor Prats. Els vallesans publicaran el 5 d’abril el segon disc, que han titulat amb un crit de guerra que augura festa i fusió i que els ha dut a endinsar-se en l’electroswing més ballable. A EDR en podeu escoltar un parell de cançons i el nou clip “Ara!”.
L’inici de Doctor Prats va ser molt ràpid, i amb prou feines la banda es coneixia. El cantant i guitarrista Marc Riera feia temps que tenia cançons pròpies, i va anar engrescant músics propers per enregistrar Patates amb peix (autoeditat, 2015). Va ser als directes on el grup va fer pinya i on va néixer el crit de guerra que esdevindria el títol del següent treball, Aham sigah (Música Global, 2016): “Aquest disc parla de nosaltres, s’ha fet amb molt poc temps i té molt més l’essència de la banda que l’anterior. Ja tenim una edat i hem viscut moltes experiències, així que hem tret les frustacions del calaix i ens hem deixat anar”, valora el líder de la formació.
Produït per ells mateixos conjuntament amb David Rosell (Dept., Brams), en la aquesta festa musical Doctor Prats han volgut investigar en l’electrònica: “Aquest disc ens ha servit per aprendre. Al principi va ser un fracàs perquè tot quedava cutre. Hem tingut al costat gent més entesa en la matèria, com ara Manel Bach (DET), però no hem volgut perdre els patrons típics de swing i cúmbia”.(text Enderrock)