Homenatge a València d’ACPV

Homenatge a València d’ACPV

A Suport Produccions estem molt contentes i orgulloses de poder participar, des de la producció, a la festa que es convertirà l’homenatge a València que està preparant Acció Cultural Del País Valencià.

L’any 2000 Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va celebrar la diada del 25 d’abril a la plaça de bous de València per darrera vegada. L’espectacle que havia començat a preparar per a la diada del 2001 ja no va poder celebrar-se, perquè les institucions governades pel PP ens van prohibir l’accés a la plaça. D’aquesta manera, un espai públic, de tots els valencians i valencianes, quedava vetat a una associació cultural pel simple fet de no ser del gust polític del partit governant.

Tornem a la plaça de bous de València, i ho fem amb un espectacle en homenatge a València que comptarà amb moltes col·laboracions. Un concert especial i emotiu, per a la visibilització dels amples sectors del nostre país que aposten per la llengua i la cultura, que durant 20 anys han fet possible la seua pervivència i renovació, i que han treballat per alimentar l’esperança i multiplicar-la.

El 23 d’abril gaudirem d’un cartell únic: Al Tall, Smoking Souls, Clara Andrés, Carles Belda, Amadeu Vidal, Carraixet, Aspencat, Lluís Llach, Feliu Ventura, Miquel Gil i Pau Alabajos,Andreu Valor, Joan Amèric, Prozak Soup, Sèrman Manser, Candela Roots, Mireia Vives, La Gossa Sorda, Sva-ters, Cris Juanico, Rafa Xambó… I encara falten noms!