PACK DEL SUD

PACK DEL SUD
PACK DEL SUD
  • TESA/ ZOO / CACTUS TROOP/ SEGUIRMEM OBRINT PAS/CULTIVEPÀ /+XAVI SARRIÀ /PERIFERIA NORTE_JAZZ WOMAN / PROZAK SOUP/ DR. PRATS
  • 23/06/2018

PACK DEL SUD

 

 

OFERTA DE L’ESTIU

El pack del sud és una oferta que preparem, perquè tenim ganes de compartir dues nits màgiques amb tu al Alonis Sona i Fesporrat.

Aquest pack naix de la voluntat de promoure la cultura i l’oci al nostre estimat territori de la Marina Baixa. El pack és l’opció econòmica per a gent previnguda. Recorda que aquesta oferta seguirà oberta fins al 23 de Juny.

Si adquireixes el Pack del Sud, adquireixes dues entrades per a obrir i tancar l’estiu.
El primer concert serà el 23 de Juny a la Vila Joiosa al festival conegut per Alonis Sona.

Una encantadora nit baix la lluna de la nit de Sant Joan. La companyia serà de categoria superior amb les actuacions de ZOO, TESA, Cactus Troop, Seguirem Obrint Pas -Tributi i Cultivepà. A pocs metres del concert la mar de la vila veurà com passem nosaltres la nit més llarga de l’any.

Estem ansioses perquè siga el dia.

Per altra banda amb el pack podràs també tancar l’estiu en el segon concert el 29 de Setembre a Altea al Fesporrat.

Altre encantador poble que serà testimoni dels nostres balls. Passarem la nit amb tu , amb Xavi Sarrià, Periferia Norte i JazzWoman, amb Dr.Prats i Prozak Soup.

La Marina Baixa està esperan-te!

Nosaltres ja contem que vens!

 

 

 

Comprar entrades
  • Artista:

    TESA/ ZOO / CACTUS TROOP/ SEGUIRMEM OBRINT PAS/CULTIVEPÀ /+XAVI SARRIÀ /PERIFERIA NORTE_JAZZ WOMAN / PROZAK SOUP/ DR. PRATS

  • Data:

    23/06/2018

Altres esdeveniments