Suport i el teatre

Suport i el teatre

En Suport Produccions encetem una nova etapa incorporant el teatre en el nostre catàleg.

Hem triat obres especials, obres que molt cuidades estèticament i molt originals. Obres dirigides pràcticament en la seua totalitat al públic familiar.

Així tenim per exemple: Bitels per nadons de La Petita Malamaluga És un espectacle no infantilitzat on els nens poden entrar lliurement a l’espai escènic, una proposta molt cuidada escenogràficament, musicalment,..Una proposta que ha exhaurit entrades en el 95% de les funcions

Són quatre músics en moviment (violí, clarinet, violoncel i percussions) i una ballarina que conviden a participar d’un càlid i emocionant homenatge a The Beatles.

També trobem Com gat i gos  de Cia. Teatre animal Aquesta és la història d’en Nacho, un dibuixant insaciable.Els seus dibuixos són la seva passió. I també ho són els seus amics.Nacho ha trobat la manera de donar-los vida i comunicar-se amb ells. Però compte! Qualsevol cosa pot passar quan estan junts.

Un espectacle dedicat als qui encara somnien com Papirus de Xirriquiteula Teatre Tracta d’un carregador del moll i una pagesa es troben per casualitat escapant de la guerra. Junts, amb sentit de d’humor i sorprenent creativitat, donen vida a un nou món.PAPIRUS parla de l’amistat, de la guerra, dels temors que ens fan petits, dels sentiments i de l’esperança, i en el qual el gest, l’ humor i la creativitat són els protagonistes.

O les titelles d’ombres, teatrins de paper i música en directe amb cançons fetes a mida de Dins la panxa del Llop de la companyía De paper Al bosc no s’hi val a badar. Un descuit i serviràs de dinar a qualsevol bestiola! Dins la panxa del llop ens passeja per mons fantàstics i paisatges fabulosos: estómacs plens de vida i alegria.

Un retrat de la cadena alimentària amb humor i molta música.

I per al públic adolescent tenim Cospress . És un espectacle que parla de l’obsessió per el culte al cos i de les conseqüències que això pot portar, transmès a través del moviment i l’expressió. Pensat per un públic adolescent-adult.