SES

SES
SES

SES

SES  és una cantautora corunyesa de trajectòria ascendent i imparable, que després d’irrompre en el mercat l’any 2011 està considerada per la premsa com “la revolució de l’escena musical galega”. SES va començar la seua vocació a la música en 2008, quan va fer un concert amb els seus amics on el seu talent va a fer-se notar.

SES acaba de traure el seu esperat 4rt treball discogràfic “Opoñerse á extinción”. Hem de destacar de SES l’enorme carisma  i força personal, ja de sobres demostrada a cents de concerts tant dins com fóra de Galiza. Poc a poc i gràcies  a la transmissió boca – orella, i l’ intensa personalitat i honestedat a l’hora de manifestar-se ha anat conquerint al públic, amb un caudal d’energia que clama per la unió i el qüestionament d’allò establert.

A la seua discografia podem veure els títols “Admirando a condición” (2011), “Co xenio destrozado” (2013), “Tronzar os valos” (2015) i el més recent “Opoñerse á extinción”. A més a més, actualment está treballant en un nou CD que veurà la llum aquest 2017.

L’estil de SES mescla amb les dosis exactes els ingredients d’una formula màgica que aconsegueix un resultat original i genuí: rock’n’roll, tradició oral galega, certa cadència de la cançó d’autor llatinoamericana amb actitud punk, reivindicació i posar escènic  amb una constant i permanent interlocució amb el públic assistent. El seu discurs valent, novedós, contundent i directe fan de la figura de SES la veu de molts.

SES conta amb milers de seguidors que omplin els seu concerts tant dintre com fora de Galiza, destacant l’ampli ventall d ‘edat del seu públic. Ara ariiba al Pais Valencià per a ser reconeguda i quedar-se.

Més Músics: