Sense Sal

Sense Sal
Sense Sal
 • Discografia:

  Crida amb mi . 2016

  Algún lloc al món . 2015

  El mur encara és alt . 2014

  Sense sal . 2014

 • Web:

  http://www.sensesal.cat/

 • Xarxes Socials:

Sense Sal

Sense Sal és un grup de pop-flok format per vuit amics de Terrassa i voltants. El grup va ser creat un d’aquells dies tristos i avorrits d’hivern del 2009 per dos germans, l’Ignasi Cabanes (guitarra, ukelele, acordió i veus) i en Martí Cabanes (ukelele, guitarra i veu principal). Ben aviat se’ls va afegir l’Albert Bach, marcant el ritme a la bateria, la Cristina Martínez com a teclista, en Salvador Cañadell com a baixista, en Pep Tormos com a trompetista, l’Ana Moya com a violinista i l’Alícia Rey com a guitarrista i cantant.

Sense Sal ha estat seleccionat en nombrosos concursos i ha actuat en diverses sales de concerts, entre elles la Jazz Cava de Terrassa, l’Auditori de la mateixa ciutat, la Jazz Cava de Vic o en festivals com l’Embassa’t 2011 de Sabadell o l’Acústica de Figueres. Després d’enregistrar el teu primer disc, “Tardes de sol i préssecs”, presentat per tot Catalunya amb una cinquantena de concerts, ha pogut compartir escenari amb grups com Manel, La iaia, French Films, Nyandú, Gerard Quintana i Jordi Batiste, entre d’altres.

Aquest 2016 presenten el seu nou disc Crida amb mi amb el què de ben segur es faran sentir. Prova d’açò és la seua participació en els principals festivals de Catalunya i en l’anunci publicitari d’una coneguda marca de cervesa.

Més Músics: