Pepet i Marieta

Pepet i Marieta
Pepet i Marieta
 • Discografia:

  La sal de la vida . La Produktiva . 2015

  Lo món d'un mos . Mesdemil . 2013

  Qui no plora no mama! . La Produktiva . 2010

  La Pelu . Edicions Singulars . 2008

  Xalera . Discmedi . 2006

  Sempre hi ha un pedaç pa un discosit . Edicions Sigulars . 2004

  4 xispis i una canyeta . Maqueta . 2002

  La Revolució dels Somnis . 2017

 • Web:

  http://www.pepetimarieta.com/

 • Xarxes Socials:

Pepet i Marieta

Pepet i Marieta és un grup format per músics de banda i banda del riu de la Sénia. A partir de fer la cançó “La via”, i abans d’aquesta, “La mani”, escrita pel montsianenc i cap del grup, Josep Bordes, el grup va ananr agafant cada cop més fama pels Països Catalans. A l’estiu de 2014, el grup treu a la llum el seu èxit, “Corre l’estiu”, la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

Després de tres anys de silenci discogràfic, Pepet i marieta es reinventen per a reafirmar-se com una de les bandes festives més autèntiques, originals i versàtils dels Països Catalans.

Pepet i marieta tornen amb la coctelera a vessar de festa: un bon raig de reggae-ska, una mica de cúmbia, un rajolí de jota, unes gotetes de folk i fulles de ranxera i pop. Tot ben agitat amb un discurs proper, descarat i crític, que no entén d’utopies i crida a la revolta social. El resultat és un còctel fresc, directe i combatiu per a ballar les coses pel seu nom amb un somriure d’orella a orella. Us presentem el nou disc resultat de tot això: La Revolució dels Somnis, i a continuació el videoclip Somriu, single d’aquest disc.

Més Músics: