Las Hijas de la Cumbia

Las Hijas de la Cumbia
Las Hijas de la Cumbia
  • Xarxes Socials:

Las Hijas de la Cumbia

Maca i Ale són dos artistes que, juntes, es transformen en Las Hijas de la Cumbia. Amb la seua música alimenten les seues almes i les de la resta, plenant-les d’alegria i gossadera bailable.

Aquest duo va nàixer fent un especial de fi de any a l’estudi de Radio Malva, ràdio llibre dels pobles marítims de València, on al llarg de dos anys van omplir les ondes de música i bones vibracions al programa Flor de Verano. Aquesta experiència les va obrir els ulls, i s’adonaren de què a més a més que l’amistat i el disfrute radiofònic, hi havia una cosa més que les uniria més que mai: la cumbia. Des d’aquest moment van decidir adoptar la cumbia com una forma de vida.

Las Hijas de la cumbia es defineixen com Selectah‘s, persones que seleccionen les pistes de cantants o mc, que poden ser de diferents anys i estils, per a aconseguir una atmosfera especial per a cada moment i lloc. Així, el Selectah utilitza la seua intenció per a escollir la millor música en el millor moment per a arribar a la gent.

A continuació us deixem amb una promo de Las Hijas de la Cumbia.

Més Músics: