Pep Botifarra

Pep Botifarra
Pep Botifarra
  • Discografia:

    Botifarra a banda . 2012

    La barraca . 2011

    Te'n cantaré més de mil . 2009

    Si em pose a cantar cançons . 2006

  • Xarxes Socials:

Pep Botifarra

Cantaor de Xàtiva, Pep Gimeno, de malnom “Botifarra”, és una de les veus més impactants dins del panorama folk valencià i estatal. La seua tasca en la recuperació dels cants que existien per transmissió oral, l‘han convertit en un dels artistes més carismàtics del país. Pep, juntament amb els músics, li ha donat forma a sons populars fins a recuperar peces pràcticament oblidades. Amb una ample ventall de projectes en gira, els espectacles d’ “El Botifarra” esdevenen el cant de la terra.
Ara presenta l’Home Romancer que és un espectacle i un disc on confluïxen quatre veus d’actualitat al panorama folk valencià: Pep Gimeno “Botifarra”, Naiet Cirerer, Xavier de Bétera i Hilari Alonso.

El fil conductor, com el seu nom indica, naix dels romanços de cec, tradició oral que ara recuperen en un espectacle on la música, el teatre i l’humor s’uneixen en un espectacle novedós i únic al panorama folk valencià. La tradició, barrejada amb els arranjaments i instrumentació de Pere Ródenas, a més d’una banda folk formada per músics de la talla del mateix Ródenas, Néstor Mont o Paco Lucas, ens farà anar un pas més enllà del folklore i ens submergirà en el segle XXI, sempre de la mà del cant de Botifarra, Naiet, Xavi i Hilari.

Més Músics: