Skakeitan

Skakeitan
Skakeitan
  • Xarxes Socials:

Skakeitan

Skakeitan és un grup del Pais Basc nascut al 2008, i que des d’aquell any no ha deixat de donar concerts i triunfar amb la seua música i el seu espectacle en festes de pobles, gaztetxes i més llocs. A més a més, aquest grup ha compartit escenari amb altres bandes de la qualitat de Talco, La Pegatina, Manu Chao o Bad Manners.

La seua primera experiència a l’estudi va ser la seua maqueta Skakeitan (2010), però el seu estil va definir-se al seu primer disc, Ahots gabekoen ahotsa (2012). Skakeitan va publicar altre disc, Orekariak (2014), i amb el tour d’aquest disc van portar la seua música més lluny amb concerts no només al Pais Basc i la resta d’Espanya, sinó també a altres països com França i Suïssa.

El seu nou disc és Galera (2016), que manté l’essència del grup amb el rock en un lloc fonamental, però que aporta una nova experimentació i diversitat d’estils com electrònica, reggae, hip-hop o dancehall al llarg del disc. També compten amb col·laboracions destacades al disc com Manu Chao, Aspencat i més artistes de talent. Amb aquest disc, Skakeitan s’enfronta a les regles del joc i busca noves respostes.

Booking exclusiu PP.CC

Més Músics: