Huntza

Huntza
Huntza
  • Xarxes Socials:

Huntza

Huntza és un grup del País Basc que va nàixer als carrers de Bilbao en 2014. Els seus membres es van conèixer en l’ambient universitari bilbaí, encara que tots són de Guipúzcoa. Les diferents influències musicals de cadascú es fusionen creant la música d’aquest grup, amb un estil que uneix la música tradicional i popular amb el pop-rock, el rock i el ska bailable, i això els fa únics.

Van començar a juntar-se pel plaer de tocar música junts, i al temps que el grup va anar prenent forma van començar a crear els seus temes propis. Les diferents influències i experiences musicals anteriors a Huntza de cadascú dels membres del grup inclouen el món de la trikitixa, la música tradicional i popular, i trajectòries en altres grups anteriors que els ha aportat més experiència i professionalitat.

La primera aparició de Huntza va ser el 8 de Març de 2016 amb el llançament del seu primer tema Harro gaude, amb el que pretenien homenatjar les dones que pujaren a un escenari per primera vegada. El seu primer disc, Ertzetatik, va veure la llum a la Feria de Durango de 2016.

Preveiem que la seua trajectòria serà com la heura mateixa, huntza en euskara, ascendint per les parets i les cantonades, obrint el seu propi camí.

Booking exclusiu PP.CC

Més Músics: